Semesterhus Ostseeferienhaus Scharbeutz

Hållbarhet:     Level 2 (Avancerad, egen information)

Beskrivning

Semesterhus 130 kvm för max 11 personer (9 vuxna + 2 små barn), 300m till strandcentrum Scharbeutz och lugnt beläget i slutet av en återvändsgränd, 4 sovrum, 3 sovrum med dubbelsäng 180x200 och 1 sovrum med dubbelsäng 180x200 och enkelsäng, 2 duschrum + 1 gästtoalett, 2 terrasser, 900 kvm uppvuxen mark, WiFi, parkeringsplatser, resesäng, barnstol, gunga i trädgården, täckt cykelparkering.

På bottenvåningen finns ett rymligt vardagsrum, ett modernt utrustat kök med en angränsande matplats och en mysig TV-hörna. 2 sovrum, ett med direkt utgång till terrassen och ett modernt duschrum, samt en gästtoalett finns också på detta plan. Tvättmaskin och WiFi finns.

På 1:a våningen finns ytterligare 2 sovrum och ett modernt duschrum. Det finns flera platt-TV i huset.

Den soliga, mogna och inhägnade trädgårdstomten på 900 kvm vetter mot sydväst och syns inte från gatan. Trädgårdsmöbler och grill finns givetvis på den delvis täckta terrassen. Semesterhuset ligger i slutet av en återvändsgata i Scharbeutz och bara 300 meter från strandens centrum.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng, 1 Enkelsäng
Sovrum 2: 1 Dubbelsäng, 1 Barnsäng
Sovrum 3: 1 Dubbelsäng
Sovrum 4: 1 Dubbelsäng, 1 Barnsäng

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×