Hyr en semesterlägenhet Westerwald

4 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Westerwald

Westerwald, en del av de rheniska skifferbergen, är en populär semesterregion för naturälskare och vandrare. Täta skogar, frisk luft, frodig grönska: en oas för dem som söker avkoppling. Oavsett om du är på certifierade vandringsleder eller den välkända Westerwaldsteig, i solskenet eller en stjärnvandring, är Westerwald värt en resa. Bekväma semesterlägenheter och fritidshus är perfekta för att uppleva något nytt varje dag.

Populära semesterdestinationer | Westerwald

Fantastisk naturbiograf och kontrasterande intryck

Westerwald. Andas klar, frisk luft i grönskande dalar och höga höjder, hör skogarnas prasslande och vandra genom unika landskap. Certifierade och väl skyltade vandringsleder gör orienteringen enkel. Speciella höjdpunkter är WesterwaldSteig, som är en av de 15 bästa vandringslederna i Tyskland, och Natursteig Sieg. Semestergästen kan uppleva en naturlig höglandsregion med livliga, traditionella byar och många sevärdheter. Stadsdelen Westerwald ligger i norra Rheinland-Pfalz och ligger mellan Köln/Bonn och storstadsregionen Frankfurt/Rhen-Main. Nattlig stjärnvandring. Den som vandrar kommer snabbt att bli hungrig och kan förstärka sig med en av de många typiska regionala rätterna samtidigt som de njuter av den varma gästfriheten i Westerwald. Det gäller naturälskande singlar, par, familjer eller resegrupper – och hundar. De fyrbenta vännerna är också välkomna i många semesterlägenheter och hus. Som en mycket lantlig lågbergsregion är Westerwald, som tillhör de rheniska skifferbergen, ett idealiskt semester- och resmål för naturälskare och vandrare. Vandringsäventyr i skogen, erövra en bäckbädd eller helt enkelt en nattlig stjärnvandring - Westerwald-regionen kan upptäckas på många olika sätt på Shanks ponny. Temavandringar, utmärkta rutter längs Westerwald-Steig eller i den naturliga regionen Sieg, men även ridning, klättring och stavgångskurser garanterar en riktig aktiv semester. I Westerwald får trampare också för pengarna. Premium cykelturer leder genom de olika naturområdena. De öppnar upp landskap fulla av nya perspektiv och spännande sevärdheter i berusande gröna nyanser från skogar, ängar och åkrar till cyklisten. Premium-cykelturerna representerar huvudlederna och kompletteras av de regionala cykelturerna. Vägarna är skyltade överallt och garanterar säker körning. Bra naturbio, kontrastrika stad-land-flod-intryck och turer med äventyrspotential är på toppen. Det gäller även ryttare som har gott om möjligheter till korta turer och längre dagsturer med sina hästar. Westerwald är indelat i sju regioner: I Westerwald-regionen / naturliga regionen Sieg möter besökare i Raiffeisenland fortfarande spåren av den sociala reformatorn Friedrich-Wilhelm Raiffeisen på många platser idag. I det hessiska Westerwald framträder slottet Greifenstein och magnifika korsvirkeshus. Kroppacher Schweiz övertygar med små, idylliska stigar och romantiska vyer samt med sju idylliska sjöar i Westerwalds sjödistrikt. Om du vill gå högt bör du vandra till Fuchskaute (657 m), den högsta höjden i Westerwald, som erbjuder en underbar utsikt över Hoher Westerwald. De världsberömda gråblå, saltglaserade lerkannorna tillverkas i Kannenbäckerland. Gelbachtal i södra Westerwald inbjuder dig att vandra och det gula slottet har utsikt över staden Montabaur. Naturparken Rhein-Westerwald lockar besökare till det magnifika Wiedtal.

Westerwald: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Westerwald, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Westerwald hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Westerwald. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Westerwald semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Westerwald-drömsemestern börja redan hemma!

× ×