Hyr en semesterlägenhet Spreewald

53 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Spreewald

Semester i Spreewald är en speciell upplevelse: ett enormt vattenlandskap inbjuder dig att paddla, paddla kanot eller tippa genom vattnet på en Spreewald punt. Många semesterlägenheter och fritidshus ligger direkt på de så kallade Flugorna i Spreewald.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Spreewald ►

Populära semesterdestinationer | Spreewald

Hemmet för den berömda gurkan

Ett av Tysklands mest originella naturlandskap, Spreewald, väntar semesterfirare i sydöstra Brandenburg. För att skydda det unika landskapet utsågs Spreewald Biosphere Reserve under UNESCO:s beskydd 1990. Spreewald är ett paradis för natur- och lugnälskare. Otaliga grenar av floden, så kallade flugor, gör Spreewald till en speciell upplevelse: besökare kan hamna genom vattnet på en Spreewald-stunt eller utforska området på egen hand med kanot eller paddelbåt. Många semesterlägenheter och fritidshus ligger direkt vid älvarna - så du kan lägga till vid din egen brygga efter en tur och lyssna på naturens ljud på kvällen. Cykelturer är också ett nöje på välutvecklade stigar i Spreewald. Cykelvägen för gurka erbjuder en rundvandring på ca 250 km och har givetvis sitt namn till de berömda Spreewald-gurkorna. Semesterfirare bör inte missa denna delikatess under ett besök i Spreewald. I Spreewald-museet i Lübbenau visas Spreewalds historia och sorbernas kulturlandskap tydligt. Vill du uppleva mer om serbernas kultur är du i goda händer i en semesterlägenhet eller semesterbostad i Burg. Här – som på många andra ställen – levs sorbiska seder. Efter hand märks offentliga byggnader och gator på två språk. Slottet Lübben med sin park och stads- och regionmuseum är också värt ett besök. Förutom många sevärdheter och speciella utflyktsmål lockar Spreewald med sitt unika natur- och vattenlandskap. Och efter en god natts sömn i ett bekvämt sovrum i en semesterlägenhet eller semesterbostad kan du börja planera för din nästa resa.

Spreewald: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Spreewald, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Spreewald hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Spreewald. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Spreewald semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Spreewald-drömsemestern börja redan hemma!

× ×