Hyr en semesterlägenhet Mosel

60 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Mosel

En semester på Mosel erbjuder gästerna en idyllisk oas. Inbäddad i vingårdar flyter Mosel tyst genom en charmig floddal. Båtturer på Mosel, vandrings- och cykelleder och många utflyktsmöjligheter gör din semester i semesterregionen Mosel oförglömlig.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Mosel ►

Populära semesterregioner | Mosel

Mitt i Moseldalen

Om du har bokat din semesterlägenhet eller semesterbostad i Zell an der Mosel befinner du dig i en av Tysklands mest attraktiva floddalar. Inbäddad i vingårdarna, erbjuder Zell vila och avkoppling, låter dig glömma stressen och det hektiska i vardagen. Tack vare sitt centrala läge vid mellersta Mosel är Zell en idealisk utgångspunkt för utflykter i hela Moseldalen. Koblenz med tyska hörnet och Trier - en gång regeringssätet för det västromerska riket och "helig stad" på medeltiden - ligger bara en timmes bilresa bort. Närliggande städer till Zell är Cochem, Traben-Trarbach och Bernkastel-Kues. De vackra, trädbevuxna omgivningarna i den statligt godkända resorten erbjuder välutvecklade vandrings- och cykelleder. Dags- eller rundresor på Mosel, moderna simbassänger i Zell med omnejd samt otaliga sport- och utflyktsmöjligheter garanterar variation. En vandring till Calmont-toppkorset bör inte missas. Där, på 290 meters höjd över Mosel, öppnar sig en fantastisk utsikt över Eifel-, Hunsrück- och Mosellandskapet. Pittoreska vinkällare och smala gator inbjuder till en Mosel-semester för att koppla av och ta ett glas av det världsberömda "Zeller Schwarzen Katz"-vinet. Start- och slutpunkten för aktiviteterna bör vara ett av semesterhusen eller en av semestern lägenheter, som i många fall har direkt utsikt över Mosel med fartygen som passerar - i vissa fall från den täckta balkongen. Oavsett om det är mitt i staden eller bara några hundra meter från stadens centrum, frågan "En natt eller flera nätter?"

Mosel: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Mosel, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Mosel hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Mosel. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Mosel semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Mosel-drömsemestern börja redan hemma!

× ×