Hyr en semesterlägenhet Mellan Mosel

56 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Mellan Mosel

Mellersta Mosel är en populär semesterregion för vinälskare. Till höger och vänster om Mellersta Mosel ligger välkända vinbyar, historiska vinkällare och branta sluttningar med sina druvsorter. Frisk luft, mycket solsken, cykelvägar och båtturer, bekväma semesterlägenheter och fritidshus är grädden på moset för en härlig semester i semesterregionen Mellersta Mosel.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Mellan Mosel ►

Populära semesterdestinationer | Mellan Mosel

Mellersta Mosel går utöver medelmåttighet

Oavsett om det är en weekendresa eller en tvåveckors semesterresa - landskapen till höger och vänster om Mosel är alltid värda ett besök. Det gäller förstås även Mellersta Mosel, som sträcker sig cirka 120 kilometer i delstaten Rheinland-Pfalz från staden Trier till Reil ovanför Zell. Mellersta Mosel, som motsvarar vinodlingsregionen Bernkastel, kantas nedströms av en mängd välkända vin- och turistorter, inklusive Trittenheim, Neumagen-Dhron, Piesport, Brauneberg-Filzen, Bernkastel-Kues, Zeltingen-Rachtig, Ürzig, Kröv och Traben-Trarbach Reil. Mellersta Mosel har formats av vinodling sedan romartiden. Staden Zell har varit huvudorten i Zeller Hamm (Moselslingan) sedan urminnes tider. Dess händelserika historia återspeglas i dess imponerande byggnader, slingrande gator och pittoreska stadskärna. Natursköna attraktioner och klimatfördelar lockar miljontals turister från hela världen. Historiska vinkällare, museer, båtturer, aktiviteter relaterade till vin och livlig gastronomi erbjuder en outtömlig variation för att planera din semester. De omfattande vandringslederna och de attraktiva möjligheterna till utflykter i den charmiga omgivningen erbjuder möjlighet till mer än bara en kort semester. Moselpromenaden är särskilt vacker med en underbar utsikt över ren natur på den smalaste slingan av Mosel med sina branta sluttningar täckta av vinrankor. Plus den här speciella luften som är så frisk och klar. Ta ett djupt andetag är mottot. Dessutom skiner solen oftare än i väldigt få regioner i Tyskland. Men sporten försummas inte heller: I en intakt miljö och charmigt landskap, följ vackert utvecklade vandringsleder, övervinn via ferrata, cykla längs Mosel eller rör dig på vattnet. Valet är rikt. Stora sportevenemang som triathlon för amatörer, amatörer och proffs kompletterar erbjudandet. Mittelmosel Triathlon omfattar både den olympiska distansen (1,5 kilometer simning i Mosel, 40 kilometer cykling och 10 kilometer löpning) och sprintdistansen, vilket innebär 750 meter simning, 20 kilometer cykling och 5 kilometer löpning. De som föredrar att se Moselstäderna från vattnet kan göra det med kajak och kanot, eller med motorbåt. Det är också möjligt att se Mosel från fågelperspektiv. Detta kräver dock lite mod, och passageraren på skärmflygningen måste vara mellan 16 och 76 år, väga mindre än 100 kilo och njuta av det extraordinära. Beroende på antalet personer kan utgångspunkten för en händelserik och trevlig tid på Mellersta Mosel vara en rymlig semesterlägenhet eller ett mysigt gästrum. Båda kategorierna är väl representerade, så att rätt erbjudande snabbt kan hittas.

Mellan Mosel: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Mellan Mosel, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Mellan Mosel hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Mellan Mosel. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Mellan Mosel semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Mellan Mosel-drömsemestern börja redan hemma!

× ×