Ferienwohnung-Waldhof

* 2 Sovrum | 1 Vardags-/Sovrum

Semesterlägenhet Quitzdorf am See | Övre Lusatia

Välkommen till Waldhof i Tysklands östligaste semesterregion: mellan de historiska gamla städerna Görlitz och Bautzen, UNESCO:s världsarvsarv Fürst Pückler Park Bad Muskau, Zittaubergen, Oberlusatian hed och dammlandskap, Lusatian Lake District, i ett idylliskt läge i utkanten av skogen Foten av "Hohen Dubrau" i Steinölsa vid Quitodorf-reservoaren.

Vår separata halva av huset, som går att hyra året runt, sträcker sig över 2 plan (bottenplan och plan 1) med en stor låsbar fastighet med grill och sittgrupp samt parkeringsplats. Den kärleksfullt designade semesterlägenheten är ett mysigt tillfälligt hem för ett par eller en familj på upp till 4 personer. Kvalitet och komfort inbjuder dig att dröja kvar.

För våra gäster, stora som små, erbjuder vårt bibliotek spännande läsmaterial, vårt informationsmaterial och våra insidertips för händelserika dagar. Stig på din cykel och upptäck mångfalden och skönheten i vår region på grodcykelvägen precis bakom huset och längs Neißeland-turen.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng, 1 Barnsäng, 1 Bäddsoffa
Sovrum 2:
Vardags-/Sovrum 1:

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×