Semesterhus Babow

Beskrivning

Letar du efter en lugn men ändå central utgångspunkt för dina utforskningar i Spreewald som inte är mitt i semesterfirares liv och rörelse? Då är du precis här.

Du har möjlighet att utforska omgivningarna med cykel, motorcykel eller bil och när du kommer hem kommer du att känna dig som hemma i en högkvalitativ, mysig semesterlägenhet, i en separat byggnad, på vår välskötta privata fastighet.

I trädgården finns en plats att sitta och grilla med vacker utsikt över landskapet. Direkt framför fastigheten finns en liten allmän lekplats med rutschkana, horisontella bommar och en beachvolleyplan. Användning av plaskdamm på vår fastighet är möjlig från juni till augusti.

Erbjudandena för små barn ingår. Babybadkar, barnstol, skötbord, spjälsäng, leksakshörna på begäran endast om det inte finns några djur.

Parkering finns på fastigheten.

Sovrum 1: 2 Dubbelsängar, 2 Enkelsängar

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×