Semesterlägenhet Seehund

Beskrivning

Denna vackert inredda semesterlägenhet erbjuder tillräckligt med utrymme och komfort för upp till 4 personer i en elegant atmosfär. Du kan njuta av en fantastisk utsikt över strandpromenaden och havet från den möblerade balkongen.

Det ljusa vardagsrummet och matsalen är möblerad i kombination och erbjuder dig en soffa, som enkelt kan göras om till sovplats för 2 personer, en TV, en CD-spelare, ett matbord, en bokhylla med massor av läsmaterial och tillgång till balkong.

Köket är integrerat i vardagsrummet, men är rumsligt åtskilt av en disk. Här har du kyl med frysfack, spis med ugn, diskmaskin, vattenkokare, brödrost och kaffebryggare och mycket mer. Tillräckliga tallrikar och köksredskap finns också.

Det rymliga, separata sovrummet har en dubbelsäng och en stor garderob. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, hårtork, sminkspegel och toalett.

I den rymliga hallen/entrén hittar du tillräckligt med utrymme för att förvara dina jackor och skor.

En gratis utomhusparkeringsplats finns vid huset. Husdjur är välkomna.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng
Vardags-/Sovrum 1: 1 Bäddsoffa

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×