Semesterlägenhet Pension Adriaurlaub - Wohnung Ente

Beskrivning

Välkommen till landet med dammar och sjöar, korsvirkeshus, slott, de övre lusatiska bergen och sorberna. Det finns 4 semesterlägenheter som väntar på dig i vårt familjeägda pensionat Adriaurlaub. Vårt pensionat har en idyllisk trädgård med en mysig sittgrupp, grillplats och en fantastisk lekplats. Våra husdjur väntar på våra små gäster: katter, får, getter, höns, ankor och en hund.

Vår lägenhet Ente har tilldelats 3 stjärnor och rymmer 4 personer. Den har ett kök-vardagsrum med matplats och bäddsoffa, ett separat sovrum, TV och dusch/toalett. Rummen är kärleksfullt inredda i lantlig stil.

Vi kommer att göra allt för att du ska trivas i vårt hus, din Reichel-familj.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng, 1 Bäddsoffa
Vardags-/Sovrum 1:

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×