Semesterlägenhet Stüwes Ferienoase IV, Behindertengerecht

Hållbarhet:     Level 1 (Nybörjare, egen information)

Beskrivning

På ett centralt läge i centrum av Carolinensiel, men i ett mycket lugnt läge, ligger vår barriärfria, handikappanpassade lägenhet på 92 kvm markplan med terrass i ett kvarter med 6 radhus med vardera 2 bostäder.

Här hittar du mycket komfort så att du kan få en bekymmersfri semester även som funktionshindrad. Entrén till huset är barriärfri. Det finns ett sovrum med en amningssäng (120x200 cm) och direkt tillgång genom extra breda dörrar (100 cm) till badrummet eller vardagsrummet. Det rymliga badrummet är utrustat med ett badkar och en öppen dusch på golvnivå. Diskbänken är höj- och sänkbar och spegeln kan lutas.

Hjärtat i lägenheten är det stora vardagsrummet med vardagsrum, kök och matplats. Här hittar du ett fullt utrustat pentry med bl.a. B. Diskmaskin och frys. Det finns en matplats för max 6 personer. Rummet avrundas av en bekväm soffa med en fåtölj och en justerbar seniorstol. Tack vare rummets rymliga planlösning kan en rullstolsanvändare förflytta sig mycket lätt.

1 sovrum med dubbelsäng och ett enkelrum kompletterar lägenheten.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng
Sovrum 2: 1 Enkelsäng, 1 Barnsäng
Sovrum 3: 1 Enkelsäng

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

 

Vi talar tyska

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×