Semesterlägenhet Inselsuite Amrum

Beskrivning

En rymlig, vackert inredd semesterlägenhet över 2 våningar väntar på dig. Det stora vardagsrummet med modernt och fullt utrustat kök lämnar inget övrigt att önska. Allt från vinkylen till våffeljärnet finns. Lägenheten har 2 sovrum på nedre plan och ytterligare ett på övre plan med dubbelsäng och fantastisk havsutsikt mot Föhr. Två moderna badrum med dubbla handfat och toaletter, ett med dusch och det andra med badkar, borde räcka för alla 6 personer. Det finns även en gästtoalett. Läs- eller relaxrummet är också en höjdpunkt på övervåningen. Där kan du koppla av och njuta av den fantastiska utsikten över Vadehavet hela vägen till Föhr. Din egen separata trädgård med en solstol och trädgårdsmöbler fullbordar bilden. Den leriga vandringsleden kan nås via en separat ingång från fastigheten.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng, 1 Enkelsäng
Sovrum 2:
Sovrum 3:

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×