Springiersbacher Hof Semesterlägenhet Elzhofberg

Beskrivning

Välkommen till Springiersbacher Hof i Ediger, vackert beläget med utsikt över de branta vingårdarna. Integrerade i den kulturminnesmärkta byggnaden väntar våra olika semesterlägenheter på dig, betygsatta med 4 och 5 stjärnor av DTV, med inredning och atmosfär som får högsta möjliga betyg.

Vår lägenhet Elzhofberg som presenteras här är ett mysigt bo för två! En himmelssäng från den Wilhelminska eran inbjuder till drömmar, de glada färgerna i köket och vardagsrummet gör dig på gott humör och den öppna spisen ger mysig värme, även när solen inte skiner. Köket med keramikhäll, kylskåp, diskmaskin och märkesvaror kommer att glädja dig. Du når innergården via en separat dörr. Bastu och solarium finns i huset. Vår välvda källare är öppen för dig när som helst. Oavsett om du vill prova vinerna från vår Riesling-vingård från de bästa platserna i Calmont-regionen och vår prisbelönta sprit från vårt eget destilleri eller fira en fest med vänner, låter vi det vara upp till dig.

Jag skulle vara glad att välkomna dig till Ediger, en av de vackraste byarna på Mosel.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng, 1 Bäddsoffa

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×