Semesterhus Apfelhof

Beskrivning

Utflykter med cykel, båt, till fots eller med bil till de många sjöar, skogar, slott, kyrkor och nationalparker är tillgängliga. Ställ din hängmatta mellan äppelträden på ängen, lyssna på näktergalen runt lägerelden på kvällen och njut av den intensiva stjärnhimlen.

Kanske kommer du att upptäcka det mångsidiga fågellivet (Special Bird Area) i regionen?

Kanske njuter du av en konsert på Ulrichshusens slottsfestival?

Korsvirkeshuset byggdes om med ekologiska och hållbara byggmaterial (lera, trä). Det finns ett kök-vardagsrum med öppen spis och en bekväm soffhörna och ett badrum med badkar på bottenvåningen. Två mysiga sovrum finns på vinden.

Ät frukost på södra terrassen eller, om det regnar, under den täckta terrassen på norra sidan. En Thüros-grill finns tillgänglig för din kulinariska grillkväll.

En tv och diskmaskin har avsiktligt utelämnats. Det finns många DVD-skivor, spel och böcker tillgängliga för regniga dagar.

Huset har en WiFi-anslutning med 6 Mbit/s.

Du välkomnas med äppeljuice från gårdens egen ciderfabrik.

Sovrum 1: 2 Dubbelsängar, 2 Barnsängar
Sovrum 2:

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×