Semesterlägenhet Horizonte Sylt Lofts

Hållbarhet:     Level 1 (Nybörjare, egen information)

Beskrivning

Gå in i det ljusa vardagsrummet, ta plats i designersoffan, som enkelt kan omvandlas till en bekväm bäddsoffa (135 x 200), och ta in de öppna takbjälkarna på vinden.

Låt ljudet från det högkvalitativa CD-musiksystemet följa med dig medan du planerar de kommande dagarnas utflykter på iPaden.

I det öppna köket hittar du en kombination. Mikrovågsgrill också en diskmaskin och Nespressomaskin.

Koppla av på trädgårdsmöblerna (säsongsöppna) på balkongen och njut av Sylt-solen medan du låter blicken vandra över Westerlands tak. Den installerade värmestrålaren ger dig behaglig värme även efter att solen gått ner. Badrummet har en rymlig regndusch, en praktisk tvättmaskin och torktumlare och ett takfönster monterat utöver fönstret.

Sovrummet inbjuder dig att tillbringa avkopplande timmar med en dubbelsäng (180 x 200), ytterligare en platt-TV och utsikt över gasspisen. Fönsterelement från golv till tak och det ljust designade snickeriet säkerställer fantastiska ljusförhållanden, som kompletteras av det dimbara belysningssystemet.

Vardags-/Sovrum 1: 1 Dubbelsäng, 1 Bäddsoffa

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×