Hyr en semesterlägenhet Schwabiska Alb

17 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Schwabiska Alb

Naturälskare kan förvänta sig ett paradis av orörd natur i semesterregionen Schwabiska Alb. I ett semesterboende i Schwabiska Alb har du fascinerande natur precis utanför dörren. Schwabiska Alb har erkänts av UNESCO som en nationell, europeisk och global geopark. Stora delar av Middle Alb är utpekat som ett UNESCO-biosfärreservat.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Schwabiska Alb ►

Populära semesterdestinationer | Schwabiska Alb

Silvertisteln och andra skönheter

Schwabiska Alb, som ligger i södra Baden-Württemberg, är en imponerande lågbergskedja i Tyskland - ett semesterparadis för alla som uppskattar träning i ett vackert naturlandskap. Stora delar av Schwabiska Alb och foten är utsedda som ett UNESCO-biosfärområde. Vandrare kan se fram emot väl markerade rutter och cirkulära vandringsleder med många speciella blommor, olika typer av gentianer och silvertisteln, den inofficiella symbolen för den schwabiska Jura. Schwabiska Alb erbjuder utmärkta möjligheter för klättring, särskilt i den övre Donaudalen. Motorcyklister hittar idealiska förutsättningar för spännande turer i det slingrande och glesbefolkade landskapet. På grund av sin höjd är Schwabiska Alb också idealisk för vintersporter. Och vad kan vara trevligare än att koppla av i en semesterlägenhet eller fritidshus på kvällen efter en sportig dag i naturen. I Schwabiska Jura finns semesterlägenheter med ett sovrum för ensamresenärer och par samt med flera sovrum för stora familjer och grupper. I vilket fall som helst garanteras en vilsam natt. Ett varierat program väntar den kulturintresserade. Slottet Hohenzollern, Slottet Lichtenstein eller Limburg-ruinerna tar semesterfirare tillbaka i tiden. Friluftsmuseerna i Beuren och Neuhausen ob Eck, utställningsgrottor som Laichingens djupa grotta eller stalaktitgrottan Zwiefaltendorf är imponerande upplevelser. Städerna i Alb, som Aalen, Bühlerzell eller Hayingen, för att bara nämna några, inbjuder till utflykter. Semesterregionen Schwabiska Alb är definitivt värt ett besök. Som utgångspunkt och mål för aktiviteter erbjuder semesterlägenheter och fritidshus semesterfirare ett stort mått av självständighet. En individuell design av dagarna och nätterna utan schema samt ett bekvämt och personligt boende gör att besökaren känner sig hemma även på semestern.

Schwabiska Alb: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Schwabiska Alb, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Schwabiska Alb hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Schwabiska Alb. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Schwabiska Alb semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Schwabiska Alb-drömsemestern börja redan hemma!

× ×