Hyr en semesterlägenhet im Saarland

12 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Saarland

Saarland erbjuder semesterfirare ren njutning: kulinariskt influerad av närheten till Frankrike, samtidigt som det alltid är typiskt Saarland. Joie de vivre, konst, kultur och natur talar för en semester i Saarland. Det finns även semesterlägenheter och fritidshus för alla smaker.

Visa alla semesterbostäder i semesterregionen Saarland ►

Populära semesterregioner | Saarland

joie de vivre och njutningskultur

Ljusa skogar, gömda dammar, naturliga stigar, sorlande bäckar, gläntor bevuxna med ormbunkar eller äventyrliga klippor: Premium vandringsleder öppnar upp dessa skönheter i Saarland - och så kallade bordsturer avslöjar också kulinariska läckerheter. Men Saarland får också poäng med sitt varierade utbud av lugn cykling, flerdagarsturer och sportutmaningar - vare sig det gäller familjevänliga rutter längs floddalen, svettiga klättringar i Hunsrücks kullar eller gränsöverskridande turer till Frankrike eller Luxemburg. Tyska, franska, internationella, alltid omisskännliga - i Saarland kan du njuta som du borde på ett stycke land i hjärtat av Europa: format av de många kulturerna och köken runtom och alltid typiskt Saarland. Saarlänningarnas motto "Hauptsach gudd gess" är ingen slump och är ett klangfullt uttryck för en speciell livsglädje och en uttalad njutningskultur på båda sidor om Saar. Detta inkluderar en livlig konst- och kulturscen med många kulturevenemang och ett högklassigt museilandskap. Om du vill uppleva allt detta på ett koncentrerat sätt, välj en vistelse i delstatshuvudstaden Saarbrücken. Gästen kan organisera rundturen till sevärdheterna själv, men kan också vara säker på professionell hjälp, som också lämnar tillräckligt med kondition för kvällarna på St. Johanner Markt, som med sina pubar, bistroer, restauranger och butiker är livets hjärta i Saarbrücken. Lösningen är Velotaxi som även får använda rutter som är tabu för bussar och taxibilar. En rundtur leder till exempel till basilikan St. Johann, till Saarlands statsteater och upp till slottet Saarbrücken med en vacker utsikt över staden. Vi fortsätter till Ludwigskirche till stadshuset, slutet av turen. Trädgårdsälskare kan köras till den fransk-tyska trädgården, en enorm park i stil med 1950- och 1960-talen med ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Den som sedan har ordnat sin semester i ett fritidshus eller i en semesterlägenhet efter smak kan anse sig ha tur.

Hyr semesterbostäder i semesterlandet Saarland

Upplev en oförglömlig semester i en av de vackraste och mest populära semesterregionerna i semesterlandet Tyskland. Saarland erbjuder semesterlägenheter och semesterhus på olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

På semesterprinsen.se hittar semesterfirare ett stort urval av semesterbostäder i regionen Saarland. I det stora utbudet hittar man på nolltid ett lämpligt semesterhus eller en lämplig semesterlägenhet. En semesterbostad som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterbostäder.

Låt din drömsemester börja hemma. Hyr på semesterprinsen.se din semesterbostad på destinationen Saarland billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader.

× ×