Semesterlägenhet Atlanta Boardinghouse Leipzig

* 1 Sovrum | 1 Vardags-/Sovrum

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Semesterlägenhet Markkleeberg | Leipzig med omnejd

Atlanta Boardinghouse - bo som på ett hotell. Bostäderna är speciellt designade för långtidsvistelser för såväl affärsresenärer som familjer och erbjuder extremt reducerade boendepriser för bara fyra nätter och många ytterligare bekvämligheter för din perfekta korta eller långa vistelse med eller utan hotellservice, enligt dina önskemål

En- och tvårumslägenheterna (för 1-4 personer) är moderna, mysiga och bekvämt inredda och utrustade med pentry. Det finns även tvätt- och torkrum med tvättmaskin och torktumlare (mot avgift) i pensionatet. Tjänster som t.ex B. Städning och tvättservice, fri användning av hälso- och fitnessavdelningen på det anslutna 4-stjärniga hotellet i Atlanta, konferensrum och den senaste tekniken, såsom: Internet via LAN, till exempel, avrundar utbudet för dagens affärs- eller privatresenärer. Enkelsäng/dubbelsäng finns tillgänglig på begäran.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng, 1 Bäddsoffa
Vardags-/Sovrum 1:

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓
× × ×