Semesterlägenhet WindWeiteWattenmeer Nr. 8 für 6 Personen

Beskrivning

Corona vaccination:

Från den 1 oktober 2021 krävs en fullständig vaccination för vuxna och barn från 12 år för att bo i vår semesteranläggning. För barn under 12 år måste ett aktuellt negativt test uppvisas vid ankomst.

Avkoppling redan från början, en speciell plats att koppla av. 11 semesterlägenheter och 1 fritidshus för 2 till 10 personer. Varje lägenhet är lite annorlunda, men alla är kärleksfullt inredda.

Alla lägenheter är utrustade med små kök med allt från kaffebryggare till äggkokare för att ta hand om sig själv på semestern. Mikrovågsugnen är också en ugn och grill.

Det finns ett allrum med ytterligare ett fullt utrustat kök för grupper.

På uteplatserna finns soliga gräsmattor och skuggiga fläckar under träd.

Semesterlägenhet nr 8 är utrustad för sex personer. Jag lägger gärna till en resesäng för småbarn åt dig.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng, 1 Barnsäng
Sovrum 2: 1 Dubbelsäng
Sovrum 3: 2 Enkelsängar

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×