Semesterhus Liebender

Hållbarhet:     Level 1 (Nybörjare, egen information)

Beskrivning

Det rökfria fritidshuset ligger i ett enfamiljsbostadsområde. På bottenvåningen finns den öppna köksdelen med matplats och angränsande vardagsrum med smart-tv och öppen spis (ved finns), soffan kan göras om till sovdel (ca 1,40 m x 1,90 m) för 5:an och 6:an. Person som ska omvändas. Vardagsrummet har utgång till den möblerade terrassen. Det finns även ett sovrum för 2 personer med dubbelsäng (öppen fotdel), och det finns även plats för en resebabysäng vid behov. Badrummet är utrustat med handfat, badkar, dusch och toalett.

Alla rum på bottenvåningen kan nås utan hinder via den centrala hallen. En intern trappa leder från bottenvåningens ingång till källaren; extern åtkomst från bilparkeringsplatsen är också möjlig (inte fri från hinder). Här hittar du vardagsrummet med bäddsoffa och väggmonterad TV. Från hallen når man toaletten med tvättplats och friskvårdsavdelningen med relaxrum, bastu och dusch. Det finns gratis Wi-Fi i hela huset.

Fler bilder, beskrivningar och recensioner på vår URL.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng
Vardags-/Sovrum 1: 1 Bäddsoffa

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×