Semesterhus Naumburg für 5 Personen

Hållbarhet:     Level 1 (Nybörjare, egen information)

Beskrivning

Semesterhuset Naumburg ligger i den västra delen av katedralstaden Naumburg i vackra omgivningar. Vår semesterbostad för 5 personer har ett kärleksfullt inrett vardagsrum med öppen spis, 2 separata sovrum och en terrass. Cykelvägen Saale - Unstrut ligger inte långt borta, varifrån du kan börja de populära utflyktsmålen till Bad Kösen med Rudelsburg, Schönburg med Schönburg Castle, Freyburg med Rotkäppchen mousserande vinkällare och Neuchâtel till fots eller till fots. Andra destinationer som mässstaden Leipzig med den berömda djurparken Belantis och äventyrsparken kan också nås snabbt. Det är bara 20 minuters promenad till stadens centrum och katedralen.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng
Sovrum 2: 1 Enkelsäng
Vardags-/Sovrum 1: 1 Bäddsoffa

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×