Hyr en semesterlägenhet in Sachsen-Anhalt

48 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Sachsen-Anhalt

Det finns många semesterregioner och städer i Sachsen-Anhalt som är värda ett besök. Semesterfirare njuter särskilt av den imponerande utsikten från Brocken, en av de mest populära destinationerna i Sachsen-Anhalt. En lämplig semesterlägenhet eller semesterbostad hittas snabbt så att du kan upptäcka en ny del av Sachsen-Anhalt varje dag.

Visa alla semesterbostäder i semesterregionen Sachsen-Anhalt ►

Populära semesterregioner | Sachsen-Anhalt

Brocken magi förtrollade redan stora poeter

Sachsen-AnhaltDet finns många olika regioner i Sachsen-Anhalt som är värda att besöka. Det mest besökta området är helt klart Harzbergen. Detta är ett populärt semestermål för både vandrare och vintersportentusiaster. Med sina 1141 meter är Brocken den högsta toppen i Harzbergen. Från toppen är det en underbar utsikt runtom. Även välkända resenärer som Goethe och Heine drogs magiskt till toppen på den tiden. Goethe bearbetade sina intryck av Blocksberg i valborgsmässoaftonen i Faust och Heine i sin Harzreise. "Tyskarnas berg", som toppmötet också kallas, ligger vid den tidigare inre tyska gränsen och var ett begränsat område från 1961 till 1989. Klimatmässigt säkerställer dess framträdande position i norra Tyskland hårda vindar och kyla temperaturer, jämförbara med bergen på Island Den magiska bergstoppen ligger mitt i kärnzonen i Harz nationalpark. Det är därför kollektivtrafiken är stängd. Och hur tar man sig upp dit? Antingen med den täckta vagnen från Schierke eller med den smalspåriga Brockenbahn eller, som de stora poeterna, på Shanks ponny. En poet är också skyldig att Staden Wernigerode fick sitt smeknamn. Hermann Löns myntade termen "färgstark stad i Harzbergen". Wernigerode lyser med en sann idyll av arkitektoniska detaljer som korsvirkeshus från sex sekel, det historiska rådhuset och slottet som tronar över staden. Liksom Wernigerode kan många andra intressanta platser och anläggningar också besökas utan hinder: vinregionen Freyburg, Magdeburg, Solequell Bad Salzelmen, Wörlitz-anläggningarna, staden Havelberg, Halberstadt, Quedlinburg och Jerichow-klostret. Sachsen-Anhalt är också förberedd för gäster när det kommer till semesterlägenheter eller fritidshus. Därifrån, efter en uppfriskande natt, kan semesterfirare ta sig an nästa destination fulla av energi.

Hyr semesterbostäder i semesterlandet Sachsen-Anhalt

Ferienwohnungen  Sachsen-AnhaltUpplev en oförglömlig semester i en av de vackraste och mest populära semesterregionerna i semesterlandet Tyskland. Sachsen-Anhalt erbjuder semesterlägenheter och semesterhus på olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

På semesterprinsen.se hittar semesterfirare ett stort urval av semesterbostäder i regionen Sachsen-Anhalt. I det stora utbudet hittar man på nolltid ett lämpligt semesterhus eller en lämplig semesterlägenhet. En semesterbostad som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterbostäder.

Låt din drömsemester börja hemma. Hyr på semesterprinsen.se din semesterbostad på destinationen Sachsen-Anhalt billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader.

× ×