Semesterlägenhet Artern - EG

Hållbarhet:     Level 1 (Nybörjare, egen information)

Beskrivning

I lägenheten på bottenvåningen används ett badrum med badkar för fysiskt välbefinnande och avkoppling.

Vardagsrummet är snyggt möblerat.

Du kan spendera dina kvällar med att planera nästa dag eller njuta av en mysig kväll med att titta på TV framför satellit-färg-tv. I den bekväma dubbelsängen sover du gott och vilsamt och är redo för nya utforskningsturer eller promenader nästa dag.

På den inhägnade innergården erbjuder vi dig förvaringsutrymme för cyklar eller annan sportutrustning som du har med dig. Gräsmattan inbjuder till solbad på sommaren och om du är hungrig kan du använda grillen som tillhandahålls.

Handdukar och badlakan byts var 7:e dag, sängkläder efter 14 dagar. Du är välkommen att ta med dig ditt husdjur på begäran mot en engångsavgift på 45 EUR.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng, 1 Barnsäng

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×