Semesterhus Uthörn Fewo. UTHÖRN

Beskrivning

Semester på översta våningen. med allt som gör en så vacker vindslägenhet väldigt bekväm – precis som lägenheten. UTHÖRN. Den används som familje- och rökfri lägenhet för upp till 4 personer året runt. Med 2 separata sovrum, ett duschrum, ett rymligt vardagsrum-matsal-kök, en balkong i söderläge med sittplatser och utsikt över tallskogen gör det varje semester avkopplande.

Härifrån når du enkelt alla stadsdelar med den kostnadsfria lokalbussen, på cykel eller till fots. Det snabbaste sättet är dock att gå till Ordinger sandstrand. Efter cirka 250 m kan du gräva av dig själv, bygga slott, njuta av solen i en solstol och mycket mer. Lägenheten. har gratis Wi-Fi.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng, 1 Barnsäng
Sovrum 2: 2 Enkelsängar

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×