Muxfeldts Semesterlägenhet Roddan, Semesterlägenhet 7

Hållbarhet:     Level 1 (Nybörjare, egen information)

Beskrivning

Annonsen hänvisar till vårt hus med flera semesterlägenheter eftersom vi vill nå er som gäster om ni planerar en släktträff eller reser i en grupp på 5 till 8 personer. Du kan ta reda på mer om de enskilda semesterlägenheterna i denna portal under Muxfeldts Ferienwohnungen Roddan, Fewo1, Fewo2, Fewo3, Fewo4. Om du är intresserad ger vi dig gärna råd om vilken kombination som är bäst för dig (enkel, dubbel, barnrum; bottenvåning, övervåning). För en grupp på 8 skulle vi förse dig med ett större rum på bottenvåningen mot en extra kostnad om vädret inte är lämpligt för att sitta runt ett bord på den stora innergården. Priset varierar beroende på gäster

Vårt hus är lugnt beläget i den gamla byns centrum i ett litet cirkulärt område med kyrkan i mitten. Området är glest befolkat, platt (bekvämt för cykling), skogsbevuxet och nära Elbe. Du kan planera dina dagsutflykter till Elbtalaue Biosphere Reserve eller Untere Havel naturreservat, eller besöka små städer inom en radie på 30 km (Havelberg, Perleberg, Wittenberge) med museer, djurparker, historiska gamla stan, utställningar och konserter. Bad Wilsnack erbjuder spabehandlingar och ett termalbad med bastuavdelning

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng, 1 Enkelsäng, 1 Barnsäng
Sovrum 2:
Sovrum 3:
Sovrum 4:
Vardags-/Sovrum 1:

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×