Semesterhus Hausboot Treibholz

Beskrivning

Husbåten Driftwood är förtöjd vid den yttre piren av Marina Mücheln (vatten; el; avloppsvatten anslutet) och är inte mobil (kanot för 4 personer finns tillgänglig). Husbåten är luftkonditionerad och uppvärmd och har även en gasspis för de mysiga timmarna. Anläggningen följer teman "maritim" och "drivved".

Som tilläggstjänst erbjuder jag segling på min trimaran (kan bokas i förväg via mail eller telefon).

De två sovrummen är utrustade med varsin dubbelsäng och garderob. Dusch och toalett finns i separata rum.

Vardagsrummet med pentry är utrustat med ett matbord för 6 personer och en hörnsoffa (utdragbar för 5:e och 6:e personer). Du har en fantastisk 3-sidig sjöutsikt. De plisségardiner på fönstren tillåter integritet vid behov. Alla fönster och altandörrar är utrustade med myggnät.

Den 12 kvm norra terrassen är täckt, d.v.s. H. De har morgon- och kvällssol, men skugga under de varma timmarna på dagen.

Det 25 kvm stora soldäcket är utrustat med insynsskydd och vindskydd samt solstolar.

Geiseltalsee är den största konstgjorda sjön i Tyskland och har en sikt på upp till 10m genom vattnet.

Sovrum 1: 2 Dubbelsängar, 2 Bäddsoffor
Sovrum 2:
Vardags-/Sovrum 1:

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×