Hyr en semesterlägenhet Vordereifel

14 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Vordereifel

Om du letar efter en förändring på semestern är Vordereifel den perfekta platsen för dig. Oavsett om du vandrar eller cyklar i vacker natur, oavsett om det gäller utflykter till palats, slott och museer - det finns något för alla. Semesterlägenheter och semesterhus utgör den idealiska basen för avkoppling och upptäcktsturer i semesterregionen Vordereifel.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Vordereifel ►

Populära semesterdestinationer | Vordereifel

utmärkelse för vandrare och ett varv runt ringen

Den som tänker på att vandra när han hör ordet Vordereifel har rätt. Men om du bara tänker på vandring har du fel. Kommunen med huvudkontor i Mayen och 27 städer har mycket mer att erbjuda och det är inte bara begränsat till äventyrsregionen Nürburgring med dess välkända och fruktade Nordschleife. Men låt oss börja med vandring: Oavsett om det är på drömstigarna, drömstigarna eller de lokala cirkulära och långväga vandringslederna - varje vandrare hittar sin favoritprofil här. Batterierna laddas vid korsning av åkrar, skogar och ängar. En av drömvägarna är riddarskapet i Monreal: Rent vandringsnöje i Eifel garanteras av "Tysklands vackraste vandringsled 2011"! Genom att lämna Monreals korsvirkesidyll bakom sig följer drömstigen Monrealer Ritterschlag Eltzflodens lopp och öppnar slutligen upp en utsikt över slotten. Under den följande stigningen kan du njuta av underbara vyer, senare även över Hochbermel och det drömska Thürelztal. Det går ner och upp på smala stigar tills en 100 meter brant stigning till Monreals slott börjar. Belöningen: En spektakulär utsikt från en klipphäll. Cyklister är en ständigt växande grupp av fritidsidrottare i Tyskland. Du hittar alltid rätt erbjudande för dig i Vordereifel. Bara ett exempel är radararenan vid Nürburgring. Runt den legendariska Rennschleife, i kommunerna Adenau, Vordereifel och i området kring staden Mayen, finns det många vackra, utmanande och natursköna vägar för cyklister här i Eifel. Både racercyklister och mountainbikecyklister med tre specialvägar i "MTB Arena" får mycket pengar på ett nätverk av stigar på mer än 1500 kilometer Alla turer är kartlagda och förberedda som vägböcker och GPS-spår GPS-spåren finns tillgängliga Ladda ner redo. Det finns även bergskörning (två Stoppomat-rutter) och ett brett utbud av tjänster, samt boende och gastronomi för alla behov. Om du vill ha något lite bekvämare kan du tillbringa intressanta timmar i palats och slott, museer och utsiktsplatser i kvarnstensdistriktet Rheineifel eller spendera det i äventyrsregionen Nürburgring. XXL-svingbänken i Ditscheid är en av de mest imponerande utsiktsplatserna. Det är inte långt från Ditscheid idrottsplats och bara cirka tio minuters promenad från Steinbüchel landskapspark Härifrån har du en fantastisk utsikt över de tre stadsdelarna Mayen-Koblenz, Daun och Cochem och kan verkligen njuta av vårsolens första strålar. Den perfekta platsen för en omfattande picknick! Gäster i Vordereifel som behöver en avkopplande dag vid vattnet kan helt enkelt hoppa i det svala vattnet i den konstgjorda skogssjön nära Mayen i Rieden. Sedan återvänder de utvilade till sitt fritidshus för att förbereda sig för nästa händelserika semesterdag. Oavsett om du bor i lägenhet eller fritidshus, med eller utan hund, det spelar ingen roll i Vordereifel. Du kan snabbt hitta lämpligt boende i denna del av Rheinland-Pfalz. Ingenting står i vägen för nöje och avkoppling.

Vordereifel: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Vordereifel, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Vordereifel hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Vordereifel. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Vordereifel semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Vordereifel-drömsemestern börja redan hemma!

× ×