Hyr en semesterlägenhet Schwarzwald

204 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Schwarzwald

Schwarzwald lockar många gäster med sin vackra natur: i Schwarzwald, förutom floder och sjöar, kommer semesterfirare att hitta stora skogsområden för vandring och berg för skidåkning. Schwarzwald erbjuder inte bara gökur och Schwarzwaldtårta, utan också varierande fritidsaktiviteter för unga och gamla gör semestern i en semesterlägenhet i Schwarzwalds semesterregion oförglömlig.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Schwarzwald ►

Populära semesterregioner | Schwarzwald

Schwarzskogen - mer än en tårta

I sydväst om Baden-Württemberg ligger Schwarzwald, den högsta lågbergskedjan i Tyskland. Feldberg i södra Schwarzwald är den högsta bergstoppen på stolta 1 493 meter. På sommaren inspirerar bergen vandrare och mountainbikeåkare, på vintern skidåkare och snowboardåkare. Om du vill tillbringa din semester i en semesterlägenhet vid sjön, hittar du goda förutsättningar för många vattensporter, som dykning och surfing vid Titisee och Schluchsee. Förutom ren natur erbjuder Schwarzwald även kultur. Sevärda i Freiburg är den gamla staden med katedralen och Bächle eller i Baden-Baden termalbaden och kasinot. Ett semesterhus är den idealiska utgångspunkten för händelserika utflykter med hela familjen till Tribergs vattenfall, friluftsmuseet Vogtsbauernhof, till Europa Park i Rust eller till Glottertal, känd för Schwarzwaldkliniken. Och om du vill kan du unna dig en bit Schwarzwaldtårta emellan. Även om det inte är säkert om det faktiskt har sitt ursprung i Schwarzwald - det är utsökt! Efter en aktiv dag erbjuder semesterlägenheter eller semesterhus med bastu- och hälsoerbjudanden den perfekta miljön för avkoppling och vilsamma nätter. En bondgårdssemester är alltid en upplevelse för barnfamiljer. På många gårdar kan barn övernatta i höet istället för i sovrummet. I många semesterlägenheter och fritidshus i Schwarzwald finns möjlighet att ta med din hund, då är boende med trädgård precis det rätta valet.

Schwarzwald: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Schwarzwald, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Schwarzwald hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Schwarzwald. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Schwarzwald semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Schwarzwald-drömsemestern börja redan hemma!

× ×