Hyr en semesterlägenhet Sauerland

33 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Sauerland

Semesterregionen Sauerland är en oas för aktiva semesterfirare: vandring på prisbelönta vandringsleder, cykling på 3 000 kilometer flodcykelvägar, järnvägslinjer och temavägar, samt skidåkning i Sauerlands vintersportarena. Mitt i den vackra naturen finns det många semesterlägenheter och semesterhus för en perfekt semester i Sauerland.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Sauerland ►

Populära semesterdestinationer | Sauerland

Sweet Sauerland kvinna, Fleet Lotte och Grober Westphalian

Visste du att "Turbo potten" eller "Flotte Lotte" massafabriken kommer från Sauerland eller att de cykelpumpar som oftast används i Tyskland tillverkas i Sundern? Eller att gästen kan ta med sig "Söta Sauerland-damen" och "Rough Westphalian" hem så att de alltid har en bit av Sauerland i köket? Sauerland, som kännetecknas av ett svängigt landskap med gröna kullar, långa bergsryggar, breda dalar och många klara sjöar mitt i denna magnifika naturliga bakgrund, är en region av överraskningar och många, ofta okända möjligheter. Det är bland annat ett paradis för cyklister i alla åldrar och filosofier. 3 000 kilometer flodcykelvägar, järnvägsspår och temavägar med ett motsvarande nätverk av service- och laddstationer är avsedda för fans av turcyklar eller elcyklar. Den som föredrar att spränga terräng på en mountainbike kan enkelt hitta de rätta turerna i landet med 1000 berg, samt cykel- och trailparker. För tävlingscyklister finns det till och med tidsinställda rutter, ett omfattande utbud av rutter, men också många evenemang. Vandringsmöjligheterna i Sauerland är också av mycket hög kvalitet: "Sauerlands vandringsbyar" består av elva kommuner med totalt 280 distrikt och byar samt ett särskilt tätt nätverk av prisbelönta vandringsleder som Winterberger Hochtour och Briloner Kammweg. Skönheten i den låga bergskedjan kan upplevas särskilt imponerande på långväga vandringsleder som Rothaarsteig eller Sauerland Höhenflug. Och på vintern lockar naturligtvis vintersportregionen besökare från Nordrhein och Westfalen, men också från hela Tyskland och grannländerna. Vintersportarenan Sauerland är det största skidområdet norr om Alperna och erbjuder inte bara många backar och längdåkningsspår för amatöratleter utan även många vintersportevenemang i toppklass. Schmallenberg, Bad Fredeburg och Eslohe erbjuder också en speciell shoppingupplevelse: en mysig atmosfär med omsorgsfullt underhållna korsvirkeshus, trädkantade torg och ägarledda butiker. Här kommer klass före kvantitet. I den allergivänliga regionen (ECARF-certifierad) är specialerbjudanden för allergiker en självklarhet, både vad gäller boende och i detaljhandeln, på bageriet eller i snabbköpet. Fritidshus eller semesterlägenhet? Svaret på denna fråga kan exakt filtreras bort från det breda utbudet av erbjudanden för alla intresserade.

Sauerland: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Sauerland, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Sauerland hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Sauerland. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Sauerland semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Sauerland-drömsemestern börja redan hemma!

× ×