Hyr en semesterlägenhet Sachsen Schweiz

41 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Sachsen Schweiz

Semesterregionen Sachsiska Schweiz inbjuder semesterfirare till romantiska utflykter till de välkända klippformationerna i Elbes sandstensberg. Men det sachsiska Schweiz är också ett paradis för klättrare, bergsbestigare och cyklister med otaliga möjligheter. Semesterlägenheter och fritidshus erbjuder avkoppling efter en händelserik dag.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Sachsen Schweiz ►

Populära semesterdestinationer | Sachsen Schweiz

rånarbaroner, romantiker och cyklister

Bastei är den mest kända klippformationen i det sachsiska Schweiz och därför också det populäraste utflyktsmålet i regionen. En gång i tiden härjade rånarbaroner här. Sedan kom romantikerna. Idag är bastionen den populäraste attraktionen. Utsikten från bastionen erbjuder ett unikt panorama med utsikt över många sevärdheter som Lilienstein eller Königstein. En 76,5 m lång bro går genom klippformationen. Du kan också njuta av en fantastisk utsikt från Bastei-bron i Elbes sandstensberg. Andra imponerande utsiktspunkter som Ferdinandsfels och Kanapee erbjuder spektakulära vyer in i och över Elbedalen och Elbes sandstensberg. Den romantiska staden Pirna, inbäddad i det pittoreska landskapet i Elbedalen mellan Dresden och Elbes sandstensberg, erbjuder spektakulära insikter: Den romantiska staden anses vara porten till det sachsiska Schweiz. Till stor del förskonat från krigsskador och stadsbränder finns det fortfarande platser i den historiska gamla stan vars siluett har bevarats genom århundradena, såsom torget. Bilderna på venetianen Bernardo Bellotto, kallad Canaletto, gjorde Pirna världsberömd. Och en upptäcktsresa genom den medeltida stadskärnan med dess slingrande gator, stolta stadshus, charmiga innergårdar och många fontäner är fortfarande värt besväret idag. Staden Pirna erbjuder ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter med evenemang i Herderhalle, Q24, Pirna-museerna och Zuschendorfs landpalats med den berömda kameliasamlingen. Från Pirna är Elbe-cykelvägen, Saxon Wine Route och Saxon Wine Trail idealiska för utflykter. Kurorten Bad Schandau är också en utgångspunkt för turism i det sachsiska Schweiz. För att börja din semester avslappnad rekommenderar vi en wellnessvistelse i Toscanas termalbad. Höjdpunkterna här är ljuseffekter och undervattensakustik, som kan upplevas särskilt bra på konserter på fullmånenätter. Saxon Switzerland är idealiskt för bergsklättrare: cirka 17 000 klättringsmöjligheter av alla svårighetsgrader väntar klätterentusiaster på 1100 klippor. Vandrare kan välja från ett brett utbud av turer på det enorma nätverket av vandringsleder. Malerweg är särskilt populär, en långväga vandringsled som refererar till romantiska konstnärer som Ludwig Richter eller Caspar David Friedrich, som förevigat den natursköna skönheten i det sachsiska Schweiz i sina bilder. En fantastisk kuliss väntar cyklister på Tysklands populäraste långväga cykelväg, Elbes cykelväg - från den bisarra världen av sandstensklippor till den medeltida staden Pirna och de vidsträckta Elbe-ängarna i riktning mot Dresden. Men det finns också många cykelvägar till vänster och höger om Elbe att upptäcka. Semesterlägenheter i alla kategorier ser till att gästen kan skräddarsy sitt program efter sina individuella behov och börja den nya dagen med en känsla av välbefinnande.

Sachsen Schweiz: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Sachsen Schweiz, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Sachsen Schweiz hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Sachsen Schweiz. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Sachsen Schweiz semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Sachsen Schweiz-drömsemestern börja redan hemma!

× ×