Hyr en semesterlägenhet Pfalz-Rheinslätten

5 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Pfalz-Rheinslätten

Semesterregionen Pfalz-Rheinslätten är mycket populär bland semesterfirare. Förutom kultur och sevärdheter finns här en rik flora och fauna och ett stort nätverk av cykelvägar genom det vackra landskapet. Aktivitet och avkoppling: Palatinate Rhine Plain erbjuder något för alla. Det finns också många semesterlägenheter och semesterhus för en lyckad semester i semesterregionen Pfalz-Rheinslätten.

Populära semesterdestinationer | Pfalz-Rheinslätten

Fruktig semester i Tysklands grönsaksland


När bördig jordbruksmark och ett speciellt klimat förenas uppstår något som liknar Pfalz-Rheinslätten. Den är känd som Tysklands grönsaksträdgård och skämmer bort både lokalbefolkningen och semesterfirare med en mängd delikatesser. Sparris, jordgubbar eller tidig potatis - här hittar kreativa kockar allt de behöver för sina färska rätter och semesterfirare kan shoppa loss vid vägkanten eller i någon av de många gårdsbutikerna. 


Landskapet genomkorsas av ett nätverk av välutvecklade, plana cykelvägar. De leder genom åkrar, vackra byar med korsvirkesfasader och små skogar. Rhencykelvägen och Kraut-und-Rübencykelvägen hör säkert till de mest populära cykelvägarna. Detta grönsaksparadis gränsar till Rhen och ett landskap med enastående charm: de alluviala skogarna med sin frodiga vegetation, inbjudande stenbrottsdammar och drömmande gamla Rhenarmar, som kan utforskas, till exempel på Treidlerweg premium trail i Hördter Rheinaue.

Redan 1573 odlades de första tobaksplantorna i Tyskland i trakten av Germersheim. Och om semesterfirare idag cyklar längs de rosa blommande fälten på Tobaksleden i södra Pfalz, är det mycket troligt att de ser storkar.


Beroende på humör kan gästerna välja om de vill simma, segla, paddla kanot eller bara ligga i solen. Man kan även göra en roddtur på det autentiska romerska skeppet Lusoria Rhenana - en rolig upplevelse med historisk bakgrund. Ett annat insidertips för naturälskare är Bienwald, ett unikt naturreservat med en rik flora och fauna. En rundvandring med nästan inga stigningar genom det största skogsområdet i södra Pfalz på Rhenslätten är det perfekta valet. Det tar cirka sex timmar, men det är semester och det finns massor av sevärdheter att upptäcka längs vägen.Den mer än 2000 år gamla kejsarstaden Speyer förtrollar besökare med sin kombination av levande historia och livlig nutid. Förutom andra monument och museer finns här katedralen i Speyer, som finns med på UNESCO:s världsarvslista och är en av de största romanska byggnaderna i världen. Maximilianstraße, Speyers strandpromenad, förmedlar mycket av Pfalz livsstil med sin nästan medelhavskaraktär, den livliga pulsen på sina kaféer och butiker och charmen i sina barockhus. Grannstaden Germersheim imponerar med sina befästningar och det tyska gatumuseet.

Om du nu har fått upp aptiten för denna vackra del av Pfalz, bör du boka ditt boende för nästa semester. Gästerna i Pfalz kan orientera sig på många recensioner och sedan välja rätt tillfälligt hem beroende på antal personer och krav.

Pfalz-Rheinslätten: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Pfalz-Rheinslätten, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Pfalz-Rheinslätten hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Pfalz-Rheinslätten. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Pfalz-Rheinslätten semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Pfalz-Rheinslätten-drömsemestern börja redan hemma!

× ×