Hyr en semesterlägenhet Odenwald-Neckardalen

11 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Odenwald-Neckardalen

Semesterregionen Odenwald-Neckartal erbjuder semesterfirare ett varierat program, alltid mitt i en idyllisk flod och ett lågbergslandskap. Många sevärdheter och utflyktsmål, naturparker och vandringsleder vill utforskas - det finns något för alla. Det stora utbudet av semesterlägenheter och semesterhus med en varm atmosfär kompletterar utbudet i semesterregionen Odenwald-Neckardalen.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Odenwald-Neckardalen ►

Populära semesterdestinationer | Odenwald-Neckardalen

Baronen som uppfann hjulet

Om han inte hade haft den banbrytande idén 1817 skulle det inte finnas några cyklar idag och därför inga elcyklar heller. Vi talar om baron Karl von Krais i Mannheim. Regionen Odenwald-Neckartal erbjuder också andra intressanta resmål. Attraktivt flod- och lågfjällslandskap i imponerande överflöd och variation, djupa dalar, klippor och ängar präglar landskapet. Naturparken Neckartal-Odenwald ligger längst i norr i delstaten Baden-Württemberg, precis vid gränsen till Hessen och Bayern. Några sevärda utflyktsmål: Margaret Gorge nära Neckargerach, Wolf Gorge nära Zwingenberg, Katzenbuckel vulkanen, den medeltida fästningen Dilsberg, Zwingenberg Castle, Minneburg nära Neunkirchen, Heidelberg Castle, där underkäken av Homo heidelbergensis hittades i Mauer, den Upptyskt världsarv -raetischer Limes, det romerska museet nära Osterburken, kvalitetsvandringsleden Neckarsteig (Heidelberg - Bad Wimpfen). Utställningen av Neckartal-Odenwald Nature Park Center finns i Thalheim'sches Haus i Eberbach. Under mottot "Förståelse. Upptäck. Upplev." presenteras på 280 kvadratmeter intressanta fakta om naturparken Neckartal-Odenwald. Naturen är vår mest värdefulla livsmiljö. Det finns många sätt att upptäcka denna livsmiljö. Den som verkligen vill "förstå" den i alla dess utvecklingsmässiga ursprung och ekologiska sammanhang är välkomna. Välkommen till naturparken Eberbach i hjärtat av naturparken Neckartal-Odenwald. Den vackraste och äldsta stenbyggnaden i staden, Thalheim'sche Haus, bjuder in semesterfirare på en resa genom tiden genom naturparken. En avstickare till Eberbach Arboreturm är också värt besväret, där totalt 200 växtarter presenteras på ett komprimerat och beskrivande sätt. Det näst största trädet i Tyskland finns också här. Där Odenwald är högst, vid Vulkanhärtling och Geotop Katzenbuckel på 626 meter över havet. NN., ligger Waldbrunns kommun. Det är en medlemskommun i Neckartal-Odenwald Nature Park och Bergstrasse-Odenwald Geo-Nature Park. Waldbrunn är en certifierad klimatkurort och kan vandras underbart på många stigar. Nätverket av den målinriktade vandringsleden leder till de vackraste platserna och säkert från A till B. Den geologiska naturstigen "Weg der Kristalle", den geobiologiska undervisnings- och motionsträdgården, Eichwalds naturstig, Katzensteig och Karl- Drais cykelväg med informationstavlor om Drais är intressanta mål. Baron Karl von Drais gjorde förvisso sin viktigaste uppfinning 1817 med utvecklingen av en "löparmaskin", som var världens första tvåhjuling. Detta låg till grund för cykelns utveckling under andra hälften av 1800-talet. Oavsett om det gäller fritidsgårdar, fritidshus, semesterlägenheter eller lägenheter. Regionen Odenwald-Neckartal välkomnar sina gäster överallt i en varm, familjär atmosfär. Utbudet är stort, passar för varje budget och varje varaktighet - men allt för bara en natt är det synd.

Odenwald-Neckardalen: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Odenwald-Neckardalen, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Odenwald-Neckardalen hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Odenwald-Neckardalen. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Odenwald-Neckardalen semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Odenwald-Neckardalen-drömsemestern börja redan hemma!

× ×