Hyr en semesterlägenhet Norra Schwarzwald

38 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Norra Schwarzwald

En semester i norra Schwarzwald semesterregion erbjuder natur och kultur: i norra Schwarzwald ligger Schwarzwaldhochstrasse med imponerande utsikt över norra Schwarzwald och dess omgivningar. För kulturälskare är en semesterlägenhet i en av städerna i norra Schwarzwald med många fritidsaktiviteter idealisk.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Norra Schwarzwald ►

Populära semesterdestinationer | Norra Schwarzwald

60 kilometer av fantastisk panorama: Schwarzwald High Road

Om du ännu inte är bekant med norra Schwarzwald bör du ta Schwarzwaldhochstrasse, byggd 1930. Den berömda panoramavägen (B 550) börjar i Baden-Baden, den världsberömda spa-, semester-, kongress- och festivalstaden och leder över 60 kilometer till Freudenstadt. Black Forest High Road är upp till 1000 meter hög och erbjuder besökarna magiska vyer över Schwarzwald, Rhenslätten och så långt som till Vogeserna. Vattenfall och sjöar, skogar, monument och torn och samhällen och städer som måste ses kantar leden. En av dem är Freudenstadt med den största ombyggda marknadsplatsen i Tyskland. Att shoppa och strosa i Freudenstadt är en speciell upplevelse - alltid i frisk luft och fortfarande skyddad under de vackra arkaderna. I nallemuseet i Kurhaus kan 1 500 gosedjur klappas och kelas. Var med och prova saker i Experimenta äventyrsmuseum för vänner av fysik, natur och teknik. Detta motto gäller även för panoramabadrummet. Det finns ett speciellt program för familjer med inomhus- och utomhusaktiviteter. Semesterlägenheterna eller fritidshusen lovar ren avkoppling och garanterar en god natts sömn så att du kan börja ditt nästa äventyr fräscht nästa dag. Hundar är också ofta välkomna i fritidshuset eller lägenheten. Därifrån går den till närliggande Baiersbronn, som är känd i gourmetkretsar på grund av sina åtta Michelin-stjärnor för tre restauranger. Om du gillar det hjärtligare kan du äta i badkaret som rymmer upp till fem personer, precis som på medeltiden. Geocoaching med familjen eller turer på det omfattande, markerade vandringsnätet, som börjar på 760 meters höjd efter åkturen på stolliften, ger den nödvändiga aptiten.

Norra Schwarzwald: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Norra Schwarzwald, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Norra Schwarzwald hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Norra Schwarzwald. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Norra Schwarzwald semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Norra Schwarzwald-drömsemestern börja redan hemma!

× ×