Hyr en semesterlägenhet Mellan Rhen

19 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Mellan Rhen

Semesterregionen mellan Rhen, med på UNESCO:s världsarvslista, är det ultimata resmålet för romantiker: vingårdar, slott, palats, medeltida städer och Loreley - bäst beundrad på en båttur. Och efter en händelserik dag kan semesterfirare njuta av ett glas vin i sin semesterlägenhet vid Mellersta Rhen och veta: Det är därför Rhen är så vacker.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Mellan Rhen ►

Populära semesterdestinationer | Mellan Rhen

Endast här är Rhens riktiga romantik

Mellersta Rhendalen, som kännetecknas av branta sluttningar täckta av vinrankor och branta klipphällar med slott på kullar, är symbolen för Rhenromantik, inte bara i Tyskland. På grund av dess kulturlandskaps skönhet ingick den övre Mellerrheindalen mellan Bingen, Rüdesheim och Koblenz på UNESCO:s världsarvslista. Några exempel på att en semester på Mellersta Rhen kan vara: Till exempel Rheingau med slottet Johannisberg, den äldsta Riesling vinodlingsdomänen i världen, som framför allt är känd för sina utmärkta viner och den fantastiska utsikten. Städerna Bingen och Rüdesheim är också värda ett längre besök: Promenera genom den berömda Drosselgasse, gå i Hildegard von Bingens fotspår eller besök Niederwaldmonumentet Germania. Detta kan utmärkt kombineras med en båttur till Assmannshausen och en promenad genom Niederwald. En båttur på Rhen är alltid en av de mest imponerande semesterupplevelserna på Mellersta Rhen. Att dricka vinet från de passerande vingårdarna, njuta av solen på övre däck, förundras över Pfalz i Rhen och veta: Det är därför Rhen är så vacker. Med den nyöppnade naturliga äventyrspoolen har Bingen en annan mycket speciell njutning att erbjuda: simma i den naturliga dammen med en underbar utsikt över Rhendalen. Var annars finns det något sådant? Längre ner på Rhen kommer vi till Trechtlingshausen som har flera höjdpunkter att erbjuda med slotten Rheinstein och Reichenstein samt Morgenbachtal. Särskilt Rheinsteins slott, med sitt unika läge och sin arkitektur, bör inte under några omständigheter missas. Mindre kända, men desto mer idylliska är Rhens sidodalar. Ett besök i Manubach, en gatuby med många korsvirkeshus, är värt besväret utanför turistspåret. Ett centrum för mellanrhenturismen är staden Bacharach, som lyser med en helt bevarad stadsmur och en sluten medeltida stadsbild. Ett tips till samlare av fantastiska insikter och vyer: utsikten från ruinerna av Wernerkapellet! Lite längre norrut ligger Oberwesel, som blivit känt på senare tid genom serien "Heimat 3" och Günderodehaus. Från Siebenjungfrauenblick kan du se hela området mellan Rhen. Omedelbart intill börjar Oelsbergweg, en vandringsled med alpin karaktär. Loreley, den legendariska symbolen för Mellersta Rhendalen, ses bäst från Rhens vänstra strand. Utsiktsplatsen Maria Ruh Loreleyblick, som också har en café-restaurang, kan nås via den lilla staden Urbar. Bara några kilometer norrut tornar Rheinfels slottsruin över St. Goar och anses vara den största och mest magnifika slottsruinen på Rhen. Här kan gästerna till och med fördjupa sig "under jorden" i det grenade systemet av passager i berget. Efter en händelserik dag bär det av till en semesterlägenhet eller semesterbostad - det finns ett brett utbud och rätt fastighet kan snabbt hittas. Ett glas vin från Rhen kan avnjutas för att skapa stämningen för semestern.

Mellan Rhen: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Mellan Rhen, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Mellan Rhen hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Mellan Rhen. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Mellan Rhen semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Mellan Rhen-drömsemestern börja redan hemma!

× ×