Hyr en semesterlägenhet Kraichgau-Stromberg

8 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Kraichgau-Stromberg

Semesterregionen Kraichgau-Stromberg förtrollar semesterfirare: lugna städer och pittoreska städer, idyllisk natur, ängsodlingar och vingårdar, utflyktsmål och evenemang. Dessutom finns det många semesterlägenheter och semesterhus att må bra i, vilket gör semesterregionen Kraichgau-Stromberg till ett perfekt semestermål.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Kraichgau-Stromberg ►

Populära semesterdestinationer | Kraichgau-Stromberg

Vin och välbefinnande, skog och vildkatt

Frukt- och vinodling kännetecknar regionen Kraichgau-Stromberg, den bördiga lössjorden har alltid gjort den till södra Tysklands spannmålsmagasin. Floden Neckars och Enz lopp slingrar sig förbi kulturella och historiska sevärdheter och varierad växtlighet - dels präglad av branta vingårdar, dels av mjukt böljande kullar. Naturparken Stromberg-Heuchelberg väntar dig med vidsträckta vyer, mjuka konturer, närhet till naturen, olika förändringar och sällsynta växt- och djurarter som vildkatten. Tysklands största rödvinslandskap är den attraktiva vinregionen Zabergäu, omgiven av bergskedjorna Stromberg och Heuchelberg. Platserna i landet med 1000 kullar lockar besökare med sina många sevärdheter, attraktioner och evenemang. Alla som missade att flyga från Paris till New York på 3 timmar med Concorde överljudsflygplan kan återuppleva det i Technik Museum Sinsheim i en originalmaskin. En tipptur i södra Vaihingen Enz är helt annorlunda, men också attraktiv. Eller semesterfiraren njuter helt enkelt av stunden i östra Mundelsheim när solen går upp över Neckar-slingan och badar himlen i ett färgglatt hav av färger. Familjer kan välja mellan spännande utflyktsmål. Har du någonsin klappat ett rådjur? I djurparkerna kan unga och gamla komma väldigt nära skogsborna, och vissa låter dem till och med matas. Söta uttrar leker runt i Tripsdrills vilda paradis. Och så finns det också Kraichtal-alpackorna. Föredrar du en cykeltur? Medan mjuka kullar, ängsodlingar och nedsänkta stigar slumrar i Kraichgau i Baden, visar sig naturparken Stromberg-Heuchelberg - främst Württembergs karaktär - med sina fridfulla skogar och pittoreska vingårdar. Och efter varje uppstigning avslöjas den vida utsikten över landet med 1000 kullar. Dagsturerna går mellan Odenwald, Hohenlohe, Ortenau och Rhenslätten. Detta skapar den naturliga variationen. På väg i 3B-land. Regionen Kraichgau-Stromberg i Baden-Württemberg mellan Mannheim och Karlsruhe, Heidelberg och Stuttgart, vid Neckar och Enz, mellan foten av norra Schwarzwald och Odenwald i norr. I väster bildar Rheingraben en naturlig gräns, i öster hälsar naturparken Stromberg-Heuchelberg och Neckardalen nära Heilbronn. Kraichgau i Baden eller Stromberg i Württemberg samlas här för att bilda ett Baden-Württemberg i miniatyr. Ett exempel är 3B-Land: I det charmiga kvarteret i vin- och museistaden Bönnigheim ligger "Enzflorenz" Bietigheim-Bissingen, staden för modern konst och korsvirkeshus, samt den pittoreska semesterorten Besigheim, som förklarades som den "vackraste vinstaden" i Tyskland 2010 blev. Den som njutit av de läckra dropparna bör övernatta i sitt semesterrum eller semesterlägenhet för att nästa dag utvilad börja en ny omväxlande semesterdag.

Kraichgau-Stromberg: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Kraichgau-Stromberg, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Kraichgau-Stromberg hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Kraichgau-Stromberg. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Kraichgau-Stromberg semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Kraichgau-Stromberg-drömsemestern börja redan hemma!

× ×