Hyr en semesterlägenhet Klettgau

1 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Klettgau

Semesterregionen Klettgau lockar semesterfirare med lugna platser, pittoreska gamla städer, idyllisk natur, utflyktsmål och evenemang. Dessutom finns det många semesterlägenheter och semesterhus att må bra i, vilket gör en semester i semesterregionen Klettgau perfekt.

Populära semesterdestinationer | Klettgau

landkrabbar och fritidskaptener

Charmen med semesterregionen runt Klettgau ligger i det varierande kulturlandskapet. I Höga Rhendalen inbjuder historiskt intressanta små städer dig att promenera och det idylliska Klettgau lockar med sitt vinutbud. Medan skidåkare och längdskidåkare fortfarande gör sina avtryck på de högre höjderna av Schwarzwald, har fruktträd och ängar blommat i den vackra Klettgau under lång tid. Där södra Schwarzwald möter Rhen, kan Schweiz ses tvärs över floden och Aare ansluter till Rhen, där ligger Waldshut-Tiengen. Det finns de medeltida distrikten Waldshut och Tiengen med sina portar, torn och slott. På andra sidan höjderna i södra Schwarzwald med givande utsikt långt in i Schweiz och Alperna. Semesterfirare är glada att tas med på ett passagerarfartyg på den lugnt strömmande Rhen, fritidskaptener kan navigera på floden självständigt. Vid bommarna är ån försedd med sluss och lyft- eller draganordningar för mindre båtar. Landkrabbarna sätter sig på sina cyklar längs den underbara stranden eller njuter av lugna promenader genom de idylliska skogarna. För gäster som vill leva sitt eget schema finns det ett brett utbud av semesterboende i alla kategorier. Och efter en god natts sömn i en bekväm semesterlägenhet kan du börja ditt nästa äventyr fräscht nästa dag. Hundar är också ofta välkomna i fritidshuset eller lägenheten.

Klettgau: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Klettgau, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Klettgau hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Klettgau. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Klettgau semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Klettgau-drömsemestern börja redan hemma!

× ×