Hyr en semesterlägenhet Eifel

53 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Eifel

Eifel är ett paradis för naturälskare: knappast någon annan semesterregion i Tyskland är så originell och formad av elementen eld, vatten, luft och jord som Eifels lågbergskedja. Här kan gästerna njuta av sin semester i en semesterlägenhet eller semesterbostad i harmoni med naturen.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Eifel ►

Populära semesterregioner | Eifel

Miljoner år i tidsförlopp

Eifels landskap visar miljontals år i snabb rörelse: eld, vatten, luft och jord - knappast någon annan region i Tyskland är så formad av elementen som Eifels lågbergskedja. Dalar genomkorsade av floder, slocknade vulkankottar, hedtäckta torra men, bisarra klippformationer och staplade bergskedjor. Ett landskap som tycks vara i ständig förändring - en region som får ett särskilt skydd genom skapandet av nationalparken Eifel, UNESCO Global Geopark och naturparker. En semesterregion som aktivt kan utforskas, till exempel genom att vandra den 313 kilometer långa Eifelsteig från Aachen till Trier. Vandrare som föredrar kortare turer kan fördjupa sig ännu djupare i Eifels natur på de certifierade korta och cirkulära vandringslederna - de är också värda en dagsutflykt. De som föredrar att vandra på cykel är på rätt plats på före detta järnvägsspår, till exempel på den längsta järnvägscykelbanan i Europa, som förbinder tre länder - Vennbahnradweg, som går från Aachen över cirka 130 kilometer genom Hohes Venn- Eifel naturpark och Ardennerna till Troisvierges i Luxemburg leder. Flerdagars cykelturer är lätt möjliga genom att kombinera olika cykelvägar. Eifel bosattes en gång av kelter, romare och franker. Bevisen på deras kulturer kan fortfarande beundras: romantiska städer med medeltida korsvirkeshus som Monschau, fascinerande rester av romerska byggnader och stolta slott som slottet Eltz är inte bara en attraktion för gäster från Rhenlandet som tillbringar några nätter eller längre semester här. Knappast någon besökare missar Laacher See, som ligger glittrande och tyst mitt i det idylliska Eifel-landskapet. För 13 000 år sedan kastade han massor av sten i luften och svepte högexplosiva askaströmmar genom dalarna. Turister kan uppleva spåren av den massiva vulkanismen på Shanks ponny runt Laacher See, men de kan också enkelt köra dit med bil. Den tyska Vulkanstraße börjar vid Laacher See. Och så är det historiska Vulkan Express. Eftersom Eifel har ett stort utbud av semesterlägenheter och semesterhus, kommer singlar och par samt familjer eller grupper att hitta rätt boende.

Eifel: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Eifel, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Eifel hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Eifel. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Eifel semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Eifel-drömsemestern börja redan hemma!

× ×