Hyr en semesterlägenhet Dahner Felsenland

14 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Dahner Felsenland

Dahner Felsenland inbjuder dig till en utforskande semester: oavsett om det är på vandringsleder eller cykelvägar, det finns röda sandstensklippor, slott och ruiner att beundra överallt. Idylliska landskap, naturreservat, nöjesparker och attraktioner är bara några av de många utflyktsalternativen. Det finns lämpliga semesterlägenheter och semesterhus för alla smaker och plånböcker i Dahner Felsenland.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Dahner Felsenland ►

Populära semesterdestinationer | Dahner Felsenland

Champions League, Premium, bisarrt, färgstarkt, gränslöst

Bisarra klippjättar upp till 400 meter höga gjorda av färgglad röd sandsten och mäktiga klippslott karaktäriserar landskapet i Dahner Felsenland i det gränsöverskridande biosfärreservatet Pfalzskogen / Norra Vogeserna. Den legendariska regionen Dahner Felsenland på gränsen till Frankrike är en av de mest naturskönt intressanta, romantiska och mystiska regionerna i Europa. Dahner Felsenland har varit en "premium vandringsregion" sedan 2019 och har spelat i Champions League för premium spåroperatörer sedan dess. De tolv premiumlederna och tre premiumvandringslederna samt 40 lokala rundvandringar ger variation. Det är ett speciellt nöje att åka på upptäcktsfärd här och i norra Alsace. Groteskt formade röda sandstensklippor, slott och slottsruiner inbjuder dig att förundras och utforska. Vandring och cykling när den är som bäst: Bra turförslag väntar också för cyklisterna bland semesterfirarna: De kan ge sig tid att koppla av på tematurerna, som den 41 kilometer långa rånarbaronturen. Näckrosturen (26 kilometer) med nästan ingen lutning är idealisk för romantiker – genom skogar, förbi sjöar och bisarra klippformationer. På biosfärturen (35 kilometer) inbjuder biosfärhuset dig att utforska den unika trädtoppsstigen. Den 75 kilometer långa tysk-franska cykelvägen Pamina i Lautertal lämpar sig för att cykla över gränserna och är kopplad till nio andra cykelvägar. Nu finns det fortfarande två speciella pärlor att presentera: den ena är den statligt godkända semesterorten Fischbach med cirka 1450 invånare. Det är 200 meter över havet i en dalgång precis på gränsen mellan Tyskland och Frankrike. Det är omgivet av berg som är mer än 500 meter höga: Großer Eyberg och Maimont i Alsace. De mest kända attraktionerna är biosfärhuset och trädtoppsstigen. I omedelbar närhet finns tre naturreservat där besökare kan upptäcka sällsynta djur- och växtarter. Den andra pärlan är en statligt erkänd klimatkurort: i ett idylliskt landskap, med badsjöar som är klara som en källa, många dammar och fontäner är Ludwigswinkel en pärla i raden av byar i "Dahner Felsenland". En rymlig nöjespark med tennisbanor, minigolfbana, lekpark för barn, grillstuga och skulpturstig, lämna ingen lust att röra på sig ouppfylld. Ridning och vandring erbjuds också, liksom utflykter med cykel. Om du vill ha en semester i Dahner Felsenland hittar du gott om boende, en del till och med för små pengar. Det spelar ingen roll om det är för två eller upp till 26 personer, en lösning kommer definitivt att hittas. Många värdar hälsar också semesterfirares fyrbenta vänner varmt välkomna.

Dahner Felsenland: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Dahner Felsenland, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Dahner Felsenland hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Dahner Felsenland. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Dahner Felsenland semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Dahner Felsenland-drömsemestern börja redan hemma!

× ×