Hyr en semesterlägenhet Barnimer Land

8 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Barnimer Land

Semesterregionen Barnimer Land är ett paradis för naturälskare: utanför vardagen, in i naturen. Vandring, cykling, båtliv - idylliskt mitt bland vidda ytor, klara sjöar och vackra vyer. Mysiga platser och många utflyktsmål avrundar semesterupplevelsen. Semesterlägenheter och fritidshus är den perfekta viloplatsen för en avkopplande semester i semesterregionen Barnimer Land.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Barnimer Land ►

Populära semesterdestinationer | Barnimer Land

Med S-Bahn till istiden

Här lämnar semesterfiraren snabbt vardagens liv och rörelse bakom sig genom att gå ut ur staden och ut i naturen. Barnimerlandet är den gröna lungan vid Berlins portar. Barnim Feldmark och Barnim Nature Park når in i stadsområdet i Berlin. Den trädbevuxna Schorfheide, böljande kullar, breda ängar, åkrar och kristallklara sjöar präglar landskapet. Allt detta kan enkelt kombineras med en cykel, motorbåt eller paddelbåt. Naturligtvis har den nya semesterfiraren ännu inte någon favoritplats i Barnimer Land. Men kanske finns något av följande förslag: Ta S-Bahn till istiden. Cykla lite längre, sedan är semesterfiraren i Biesenthalerbassängen i Barnimer Land och kan förundras över spåren från istiden. Branta sluttningar, djupa dalar, nedfallna träd. Nästan igår för 15 000 år sedan, så inte på YouTube. Ringer Alex fortfarande i dina öron? Men här snälla lyssna på bruset från en konstig galax. Dansa med vargen i helgen? Naturligtvis i naturparken Schorfheide. Werbellinsee ligger precis runt hörnet. Kristallklart, det är 60 meter djupt. Ska det vara mer gotisk stil? Det finns i varje sten i Chorin-klostret. Mega krasst även fartygslyften. En vinteruppehåll i Hafendorf är avsedd för de lugnare gästerna: vinterliga Brandenburg är inte bara ett av de vackraste resmålen i Tyskland när det gäller landskapet, utan också en plats för vila och inbromsning, särskilt under den kalla årstiden. I likhet med en semester i djupa Skandinavien finns det platser här där du är omgiven av djupa skogar, sjöar och mysiga små städer. Om du letar efter en avkopplande semester under den kalla vintern och vill njuta av skandinavisk stil, hittar du lyckan i Brandenburg, i den sömniga hamnbyn Zerpenschleuse, för att vara exakt. I Wandlitz kommun, bara ett femtiotal kilometer från den livliga Berlin Alexanderplatz, står mysiga fritidshus i stil med skandinaviska timmerstugor uppradade längs den gamla Finow-kanalen i hamnen i Zerpenschleuse. Många turer startar från Wandlitz. Klockorna tickar lite snabbare i Wandlitz, som – bara några kilometer från Berlins portar – håller på att utvecklas till en föredragen bostadsort och populärt resmål. För sportiga besökare är kommunen en idealisk utgångspunkt för cykel- och vandringsturer tack vare naturparkens omväxlande landskap. Många sjöar med mycket god vattenkvalitet inbjuder dig att bada, segla, fiska, surfa och dyka. Förutom aktiv avkoppling finns det också massor av kultur att upptäcka i de nio stadsdelarna från Schönerlinde till Zerpenschleuse. Barnimer Land, med alla dess attraktioner och ställen att vila på, har ett stort antal gäster från Tyskland som har använt det rika utbudet av semesterlägenheter och andra boenden för sin semester för att hitta det rätta semesterhuset.

Barnimer Land: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Barnimer Land, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Barnimer Land hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Barnimer Land. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Barnimer Land semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Barnimer Land-drömsemestern börja redan hemma!

× ×