Semesterlägenhet B. Butterling Wohnung 1

Hållbarhet:    

* 2 Sovrum | 1 Vardags-/Sovrum

Semesterlägenhet Elstra | Övre Lusatia

Välkommen till våra semesterlägenheter. WiFi, BBQ och tändare GRATIS. Båda lägenheterna är kärleksfullt och funktionellt inredda. Dessa är rökfria lägenheter. Vi välkomnar även alltid montörer och affärsresenärer (även långtidsresenärer).

Barnslig är en liten och lugn by. Ingen genomfartstrafik och bara 2 km från avfarten på motorväg A4 Burkau. Vår plats ligger mellan Dresden och Bautzen. Inbäddat i en dal. Omgiven av skogar och ängar. Den som letar efter lugn och avkoppling har kommit till rätt ställe.

För den mest underbara tiden på året, din semester, erbjuder vi dig två lugna och välmöblerade semesterlägenheter. Fyra sittgrupper på landet med grill och gräsmatta. Många sevärdheter kan nås på 15 till 60 minuter med bil. Detaljerad information för många utflyktsmål med öppettider, telefonnummer och entréavgifter hittar du i våra häften i semesterlägenheterna.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng, 1 Enkelsäng
Sovrum 2: 1 Enkelsäng
Vardags-/Sovrum 1: 1 Bäddsoffa

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×