Semesterhus Rübenthal

Beskrivning

Semesterhus att må bra!

Vinterträdgård, lyxigt kök-vardagsrum, kakelugn, bastu och trädgård med naturlig damm inbjuder dig att koppla av, och gymmet för att göra sport.

Perfekt för grupper (upp till 7 personer), familjer (barnsäng finns) och gäster som älskar en generös mängd utrymme. Lugnt läge i utkanten av staden i skogen. 10 minuters promenad till centrum. Idealisk utgångspunkt för vandringar och skidturer.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng
Sovrum 2: 1 Dubbelsäng, 1 Barnsäng
Sovrum 3: 1 Enkelsäng
Sovrum 4: 2 Enkelsängar

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×