Semesterlägenhet Artern - Obergeschoss

Hållbarhet:     Level 1 (Nybörjare, egen information)

Beskrivning

Lägenheten har ett badrum med badkar. Badrummet i vindslägenheten har dusch. Vardagsrummet är snyggt möblerat. Det finns en bäddsoffa för den 3:e eller 4:e gästen, som kan användas som soffa under dagen.

Du kan spendera dina kvällar med att planera nästa dag eller njuta av en mysig kväll med att titta på TV framför satellit-färg-tv. Stora och bekväma sängar i sovrummen gör att du kan sova gott och vilsamt så att du är redo för nya utforskningsturer eller promenader nästa dag. På den inhägnade innergården erbjuder vi dig förvaringsutrymme för cyklar eller annan sportutrustning som du har med dig. Gräsmattan inbjuder till solbad på sommaren och om du är hungrig kan du använda grillen som tillhandahålls.

Handdukar och badlakan byts var 7:e dag, sängkläder efter 14 dagar.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng, 1 Barnsäng
Vardags-/Sovrum 1: 1 Bäddsoffa

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×