Semesterlägenhet Wohnen im Denkmal

Beskrivning

Bor i ett monument - i centrala Jena - där Carl Zeiss bodde och verkade från 1858 - 1881! Johannisplatz var Carl Zeiss tredje verkstad. Jentower, Campus och Goethe Gallery ligger i omedelbar närhet.

En lägenhet inredd med stor uppmärksamhet på detaljer inbjuder dig att njuta av en avkopplande semester i en mysig atmosfär med en speciell atmosfär.

Den historiska byggnaden ligger intill Jentower, campus och Goethe Gallery. Parkeringsplatser kan hyras i en underjordisk parkering bakom huset. Läget är dock så centralt att allt finns inom gångavstånd! Intercitytågstationen ligger 1,2 km bort.

Det finns ett bageri för färska frukostfrallor på plats. Frukost kan också intas i en bar på intilliggande Wagnergasse.

Lägenheten består av ett vardagsrum med TV och takterrass. Förråd, toalett med dusch och perfekt utrustat kök. I hyran ingår handdukar och sängkläder.

Jag inbjuder dig att vara gäst i en kulturminnesmärkt byggnad i centrala Jena. Du kan bo i en trevlig, mysig atmosfär och besöka de klassiska platserna därifrån.

Vardags-/Sovrum 1: 1 Enkelsäng, 1 Bäddsoffa

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×