Semesterlägenhet für 4 Personen

Beskrivning

Bakom gamla murar från 1500-talet hittar du det mysiga kvarteret "Carpe Diem", där du snabbt kommer att känna dig som hemma. Den harmoniska interiören präglas av vackra gamla möbler, naturliga färger och mycket trä.

Rummet har ett stort vardagsrum med öppet kök och badrum och är perfekt för 4 personer. Njut av fullständigt lugn på natten i himmelssängen och hör naturens ljud igen, som grodor, syrsor, rådjur och rådjur. Du kan se matchen i den närliggande skogsbrynet direkt från ditt sovrumsfönster. Det finns gott om sittplatser på den stora, lummiga innergården. I vardagsrummet kunde ytterligare 2 personer sova på en bäddsoffa som extrasäng.

Fler semesterlägenheter:

Semesterlägenhet för 2 (+ 2 ytterligare personer på bäddsoffa möjligt)

Semesterlägenhet för upp till 8 personer (3 sovrum, 2, 2 och 4 personer) romantiskt rum

Semesterlägenhet för upp till 4 personer (2 sovrum, 2, 2 personer)

»Romantiskt rum« för upp till 3 personer (1 sovrum, 2 personer)

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng, 1 Enkelsäng, 1 Bäddsoffa
Sovrum 2:

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×