Semesterlägenhet im Lausitzer Seenland

Beskrivning

Semesterlägenheten är ett kärleksfullt inrett boende för semestergäster upp till 5 personer med en storlek på cirka 48 kvadratmeter, med separat ingång och terrass. Lägenheten är fullt möblerad och uppfyller kraven. Denna semesterlägenhet har ett sovrum och ett vardagsrum och en sovplats med platt-TV och sittgrupp. Köket med tre induktionshällar, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och vattenkokare. Ett badrum med dusch och tvättmaskin.

Enkelsängarna kan även skjutas in i en dubbelsäng vid behov.

Terrassen har en egen trädgårdsgrill och paviljongen har en ugn och en grill, som även kan användas som öppen spis på kvällen.

Sovrum 1: 3 Enkelsängar
Vardags-/Sovrum 1: 2 Enkelsängar

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×